SAE - Automation, s.r.o.

Interoperabilita pre Vaše zariadenia a softvérové aplikácie

prepojené, ak by ste nemuseli údaje z Vašich výrobných zariadení zadávať do analytických aplikácií ručne?

Ak ste aspoň na časť otázok odpovedali kladne, je čas zamyslieť sa nad obstaraním integračnej aplikácie. OpcDbGateway je takouto aplikáciou. Dokáže vzájomne prepojiť dáta z databázových tabuliek iných aplikácií, zabezpečiť aby dáta z výrobných liniek boli  ukladané do databáz, dokáže tieto dáta spracovávať, filtrovať, generovať alarmy, reporty upozorniť Vás na dôležité informácie cez SMS a  E-mail . Poskytuje možnosti zobrazovať spracované dáta v lokálnej sieti alebo cez internet. Umožňuje Vám vytvoriť si vlastné “ovládacie panely“ v aplikácii MS Excel.  Poskytuje konfiguračnú aplikáciu, ktorá zabezpečuje ,aby ste nemuseli dvakrát robiť to isté. Dokáže napr.  jedným kliknutím mapovať databázovú tabuľku externej aplikácie  do vlastnej konfigurácie. 

Adresný priestor OPC servera, pomocou ktorého komunikujete s PLC riadiacim výrobnú linku, dokáže premietnuť do vlastného  adresného priestoru, v rámci ktorého zabezpečí vzájomné prepojenie dátových zdrojov .  Znižuje Vašu závislosť na externých dodávateľoch, pretože množstvo funkcií si po zaškolení dokážete nakonfigurovať aj sami.

 

Môže Váš firemný softvér prinášať viac úžitku?

Január 2013

Monitoring komunikačnej infraštruktúry

 

OpcDbGateway dokáže zhromažďovať dáta z výrobných liniek, strojov, zariadení. Mnohé z týchto zariadení  je riadených programovateľnými automatmi (PLC) od rôznych výrobcov, ktoré majú jedno spoločné – je možné s nimi komunikovať pomocou OPC alebo DDE serverov.  Pre tých pár, ku  ktorým takáto možnosť neexistuje, je možné sprostredkovať pripojenie využitím SAEAUT  UNIVESAL OPC Servera .

Ak mate otázky alebo komentáre, prosíme,  kontaktujte nás e-mailom:  sales@saeautom.sk, prípadne volajte (0)42 4450701, 03 alebo faxujte na (0)42 4450702.

Ak si neželáte naďalej  dostávať novinky a informácie od nás kliknite sem.

SAEAUT SNMP OPC Server ako   jednoducho konfigurovateľný monitorovací systém komunikačných a IT zariadení

Text Box: Priame odkazy

Želáme Vám úspešný rok 2013

Zber dát z Vašich výrobných zariadení

SAEAUT SNMP OPC Server predstavuje sieťový manažovací softvér (NMS), ktorý je možné konfigurovať jednoduchšie ako väčšinu NMS. Je možné ho jednoducho prepojiť s inými aplikáciami. Napr. prepojením s OpcDbGateway a SAEAUT WebView je zabezpečené ukladanie dát do databáz, alarming a tiež prístup k dátam cez web.

SAEAUT UNIVERSAL OPC Server, OPC a DDE servery iných dodávateľov umožňujú komunikáciu s výrobnými linkami a zariadeniami.

Pomohlo by Vám, ak by ste nemuseli podobné dáta z rôznych aplikácií zadávať na viackrát? Znížilo by sa množstvo chýb pri ich zadávaní? Dokázali by ste reagovať operatívnejšie, ak by Vaše firemné aplikácie boli vzájomne

O  SAE - Automation

OpcDbGateway,  SAEAUT UNIVERSAL OPC Server, SAEAUT SNMP OPC Server sú vyvíjané a udržiavané  firmou SAE—Automation, s.r.o.  Od roku 1995 zabezpečuje  SAE—Automation vývoj zákazníckeho softvéru a middleware produktov pre integráciu a prenos dát reálneho času pre priemysel, energetiku, automatizáciu budov a domácností , pre konfiguráciu elektronických modulov a pre testovacie zariadenia. Firma participovala na výskumno-vývojových programoch v rámci FP6 a FP7. Medzi zákazníkov patria R.STAHL, GE, HP, DELTA, VUJE. LEONI, GENENG, BlackRock, Hetronic, ABB, ...

OpcDbGateway, SAEAUT UNIVERSAL OPC Server, SAEAUT SNMP OPC Server, OPCAdapter, SAEAUT SMS Server, SAEAUT OPC WebExplorer and SAEAUT OPC WebView sú obchodné značky produktov od SAE—Automation, s.r.o